Metro

Ahmeti njofton se javën e ardhshme hapet konkursi arkitektonik për sallën koncertale

Ahmeti njofton se javën e ardhshme hapet konkursi arkitektonik për sallën koncertale
 

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka njoftuar se sot bashkë me drejtoreshën për Kulturë, Blerta Basholli, kanë shpalosur detajet lidhur me projektin e, siç u shpreh ai, adaptimit të objektit ish-Gërmia për sallë koncertale.

Sipas Ahmetit, konkursi ndërkombëtar për projektimin arkitektonik të kësaj salle koncertale do të hapet javën e ardhshme dhe do të zgjasë 75 ditë.