Metro

Komuna e Prishtinës ndan pesë milionë euro për bizneset dhe 100 mijë për mediat

Komuna e Prishtinës ndan pesë milionë euro për bizneset dhe 100 mijë për mediat
Foto: KOHA
 

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka njoftuar se kanë ndarë pesë milionë euro për t’u dalur në ndihmë bizneseve të vogla në kryeqytet.

Ahmeti ka bërë me dije se gjithashtu kanë ndarë një fond prej 100 mijë eurosh për mediat që operojnë në Prishtinë. Ai ka shtuar se procesi i ndarjes së granteve do të jetë transparent në formë elektronike.