Metro

Thaçi: Prishtina vendi me rininë dhe gjallërinë më unike në rajon

Thaçi: Prishtina vendi me rininë dhe gjallërinë më unike në rajon

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka postuar një video të Prishtinës në rrjetet sociale.

Ai ka thënë se kryeqendra e Kosovës është vendi me rininë, energjinë dhe gjallërinë më unike në rajon.