Metro

Ahmeti Qeverisë: Mos i largoni sytë nga pandemia e kriza ekonomike, duhet konsensus

Ahmeti Qeverisë: Mos i largoni sytë nga pandemia e kriza ekonomike, duhet konsensus

Kreu i Prishtinës, Shpend Ahmeti, përmes një postimi në Facebook ka thënë se duhet të sigurohemi që kemi mjaftueshëm njerëz për të ndërtuar politika e konsensus për pandeminë e ekonominë, derisa i ka bërë thirrje Qeverisë që të mos largojë sytë nga pandemia dhe kriza ekonomike.

Ai thotë se çmimi i lartë i maskave madje është luks për shumicën e qytetarëve.