Metro

Nis aksioni për grumbullimin e mbeturinave të vëllimshme në Prishtinë

Komuna e Prishtinës në bashkëpunim me kompaninë “Pastrimi” kanë filluar aksionin pranveror për grumbullimin e mbeturinave të vëllimshme, si orendi, shtretër druri ose metali apo gjësende të tjera shtëpiake. Ky aksion ka filluar të hënën dhe do të zgjasë deri të premten.

Përmes një postimi në “Facebook”, Komuna e Prishtinës ka kërkuar nga qytetarët që në lagjet e caktuara, sipas datave, t’i vendosin mbeturinat para shtëpive të tyre, raporton KOHA.