Metro

Ahmeti nderon dëshmorët e Prishtinës dhe premton rregullimin e varrezave

Ahmeti nderon dëshmorët e Prishtinës dhe premton rregullimin e varrezave
 

Në Ditën e Çlirimit të Prishtinës, kryetari Shpend Ahmeti ka bërë homazhe të Varrezat e Dëshmorëve, prej ku ka thënë se do t’u japin respektin e nevojshëm atyre që dhanë jetën për liri.

Ahmeti me kabinetin e tij u përkulën edhe para varrit të Adem Demaçit.