Metro

Komuna e Prishtinës nga nesër do të punojë me kapacitete të plota

Komuna e Prishtinës nga nesër do të punojë me kapacitete të plota

Të gjithë punonjësit e Komunës së Prishtinës do ta nisin punën në zyrë nga 18 maji, përveç atyre mbi 60 vjeç dhe shtatzënave, ka bërë të ditur nënkryetari i Komunës së Prishtinës, Muhedin Nushi, teksa ka shtuar se shërbimet për qytetarët nuk janë ndërprerë asnjëherë.

“Në asnjë moment nuk i kemi ndërprerë shërbimet, të gjitha kanë funksionuar. Kemi funksionuar me staf esencial dhe e kemi reduktuar atë, kur ka qenë situata më kritike”, ka thënë ai.