Metro

Prej 2007-s, gjendja në liqenin e Badovcit më e keqja

Mungesa e reshjeve atmosferike dhe temperaturat e larta që kanë shoqëruar vendin gjatë kësaj kohe kanë bërë që niveli i ujit në Liqenin e Badovcit të bjerë ndjeshëm gjatë viteve të fundit.

Për qytetarët, kjo dukuri paraqet shqetësim duke pasur parasysh edhe mungesat me ujë të pijshëm.