Metro

Prej nesër, qytetarëve pa maska e dorëza nuk do t’u ofrohen shërbime në Komunën e Prishtinës

Prej nesër, qytetarëve pa maska e dorëza nuk do t’u ofrohen shërbime në Komunën e Prishtinës
 

Komuna e Prishtinës prej nesër nuk do të ofrojë asnjë shërbim për qytetarët që nuk janë të pajisur me maska dhe dorëz.

Në një njoftim të bërë nga Komuna e Prishtinës në Facebook, thuhet se kjo masë është marrë për të parandaluar përhapjen e koronavirusit, transmeton KOHA.