Metro

Qytetarëve u kërkohet t’i paguajnë shërbimet e rrymës dhe të ujit

Me përhapjen e virusit COVID-19 janë shtuar edhe masat e sigurisë që Komuna e Prishtinës i ka ndërmarrë për qytetarët.

Me thirrje të shpeshta dhe të theksuara, Komuna u bëri thirrje qytetarëve që të mos dalin pa nevojë derisa u këshilluan që të izolohen në shtëpitë e tyre.