Metro

Nga Prishtina tre të infektuar, Ahmeti thotë se ata janë në gjendje të mirë

Nga Prishtina tre të infektuar, Ahmeti thotë se ata janë në gjendje të mirë

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka thënë se gjendja e të infektuarve me koronavirus e tre personave që vijnë nga Prishtina është stabile, duke shtuar se dy prej tyre nuk kanë as simptoma.

Ai ka thënë se janë dy raste në Tauk Bashqe e janë raste që janë vetizoluar në shtëpi dhe nuk kanë dalë.