Metro

Abdixhiku: Qarkullimi në Veternik është hapur përfundimisht

Abdixhiku: Qarkullimi në Veternik është hapur përfundimisht

Ministri i Infrastrukturës, Lumir Abdixhiku ka bërë të ditur se rrethrrotullimi në Veternik është kryer, dhe tani përfundimisht është hapur për qarkullim.

Ai ka falënderuar punëtorët për punën e jashtëzakonshme në përfundimin e këtij projekti.