Metro

Komuna e Prishtinës mobilizohet, merr më shumë masa parandaluese rreth koronavirusit

Foto: Koha
 

Komuna e Prishtinës është mobilizuar dhe ka nisur të marrë masa parandaluese rreth koronavirusit.

Sot gjatë ditës, veçse është bërë mbyllja e Qendrave për të Moshuar.