Metro

KRUP thotë se uji i pijshëm është 100 për qind i sigurt

KRUP thotë se uji i pijshëm është 100 për qind i sigurt
Foto: KRUP

Kompania Rajonale e Ujësjellësit, ka publikuar një njoftim ku theksohet se uji i pijshëm është 100 për qind i sigurt.

Në njoftim, thuhet se me një kontroll ditore, bazike dhe periodike, çdo ditë do të bëhet analiza e ujit që prodhohet dhe distribuohet nga fabrikat e ujit në Albanik, Badovc dhe Shkabaj (Ibër-Lepenc) nga objektet prodhuese Kastriot dhe Kroni, pastaj monitorimi javor i ujit që prodhohet në objektet prodhuese Shtime, Lipjan, Drenas dhe Podujevë.