Metro

Balta dhe pluhuri mbulojnë rrugët e Prishtinës

Balta dhe pluhuri mbulojnë rrugët e Prishtinës
 

Përveç shkallës së lart të ndotjes së ajrit, banorët e Prishtinës përballen edhe me rrugë shumë të papastra. Sipas mjekëve, e gjithë kjo ka ndikuar në rritjen e numrit të të sëmurëve të popullatës.

Banorët kërkojnë shpjegim nga zyrtarët komunalë lidhur me shkallën e lartë të papastërtisë. Por me gjithë insistimin tonë që të marrim një përgjigjeje, zyrtarët e komunës thanë se nuk kanë kohë të flasin për këtë çështje, me arsyetimin se janë tepër të zënë, transmeton rtk.