Metro

Në Prishtinë përurohen pikat ushqyese për qentë endacak

Në Prishtinë përurohen pikat ushqyese për qentë endacak
 

Komuna e Prishtinës sot ka përuruar projektin “Pikat ushqyese për qentë endacak” duke u bërë Komuna e parë në Kosovë e rajon për po aplikimin e praktikave humane dhe ligjore në favor të respektimit të mirëqenies së qenve endacakë.

Sipas njoftimit, projekti ka filluar me 5 pika/stacione pilotuese të “pikave ushqyese” për qentë endacak, së bashku me njerëz të vullnetit të mirë (Poppins) që kanë ndihmuar që ky problem të zgjidhet sistematikisht në mënyrë institucionale.