Metro

Komuna e Prishtinës dhe Policia shpërndajnë fletushka për parandalimin e kërkimit të lëmoshës

Komuna e Prishtinës dhe Policia shpërndajnë fletushka për parandalimin e kërkimit të lëmoshës
 

Komuna e Prishtinës njofton se bashkë me Policinë e Kosovës kanë shpërndarë fletushka informative për parandalimin e dukurisë së kërkimit të lëmoshës në kryeqytet.

Sipas një postimi në Facebook, Komuna e Prishtinës njofton se ka të hartuar programe dhe politika të veçanta për të trajtuar këtë dukuri dhe kategori shoqërore.