Metro

Komuna e Prishtinës kërkon nga qytetarët të mos parkojnë veturat në vendpunishte

Komuna e Prishtinës kërkon nga qytetarët të mos parkojnë veturat në vendpunishte

Komuna e Prishtinës ka kërkuar nga qytetarët që të mos parkojnë veturat në vendpunishte, përndryshe ato do të konfiskohen.

Në njoftimin e Komunës thuhet se janë duke punuar në rregullimin e hapësirave të parkingjeve në lagjet e Prishtinës, më konkretisht te rruga “Qamil Hoxha” dhe “Iliaz Kodra” në Dardani.