Metro

Përveç imazhit të mirë, “fundjava angleze” në Prishtinë solli edhe fitime të mëdha për bizneset

Ardhja e turistëve anglezë në Kosovë dhe mobilizimi i kryeqytetit për mikpritje ka bërë që mysafirët nga ishulli të ndihen të kënaqur me qëndrimin në Prishtinë.

Organizimet në sheshe, ambientet e ngrohta mikpritëse në shumë kafene dhe falënderimi ndaj popullit britanik në përgjithësi, sipas qytetarëve, ka treguar një pasqyrë krejt tjetër në krahasim me atë se si e kanë parë të tjerët Kosovën, raporton KTV.