Metro

Këshilli i Prindërve të Prishtinë kërkon që ekskursionet jashtë vendit të ndalohen ose të riorganizohen

Këshilli i Prindërve të Prishtinë kërkon që ekskursionet jashtë vendit të ndalohen ose të riorganizohen
Foto: Ilustrim
 

Kryesia e Këshillit të Prindërve e Prishtinës, është deklaruar gjatë vitit të kaluar shkollor (2018-2019), se është kundër mënyrës se si po organizoheshin dhe realizoheshin ekskursionet disa ditore jashtë Kosovës të nxënësve të shkollave të mesme.

Përmes një komunikate për media kjo Kryesi bën të ditur në ato aktivitete, sikurse është dëshmuar edhe me raporte vizuale të mediave, nxënësit ishin lënë pa mbikëqyrje të duhur por edhe kishin konsumuar (dhe ekspozuar) alkool dhe substanca të tjera, transmeton Koha.net.