Në Gërmi incizohet për herë të parë bufi në folenë e tij

Në Gërmi incizohet për herë të parë bufi në folenë e tij

01 June 2019 18:23

Në faqen “Germia Park Wildlife” është publikuar incizimi i parë një bufi në folenë e tij.

Fotografi Albert Krasniqi ka treguar për Koha.net se këtë incizim e ka bërë në Mramor, që është pjesë e mbrojtur të Parkut të Gërmisë.

Në Gërmi incizohen qukapikët në foletë e tyre tek ushqejnë të vegjlit

Krasniqi ka marrë pamje të bufit “Hutini - Eurasian Scops Owl (Otus Scopus).

“Kënaqësi është që gjetëm edhe folenë e bufit ‘Hutini - Eurasian Scops Owl (Otus Scopus)’. Hera e parë në vendin tonë që bëhet një video e tillë dhe kënaqësi, e gëzim i madh që Hutini polenizon dhe rritë zogjtë e tij në Parkun e Gërmisë”, thuhet në faqen e Gërmia Park Wildlife.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme