Metro

Tjetër shpërthim i gypit të ujësjellësit, në Hajvali e dëmtojnë operatorë të KEDS-it

Tjetër shpërthim i gypit të ujësjellësit, në Hajvali e dëmtojnë operatorë të KEDS-it
 

Përmes një njoftimi për media, K.R.U Prishtina njofton se para pak çastesh është dëmtuar sërish një gyp i ujësjellësit.

Sipas njoftimit, gypi është nga materiali Polietilen me diametër fi 225 mm dhe ndodhet në fshatin Hajvali, por kësaj radhe nga operatorë të KEDS-it.