Metro

Kërkohet nënkalim ose semafor në rrugën “Agim Ramadani” në kryeqytet

 

Tollovitë që shkaktoheshin në hyrje të sheshit “Zahir Pajaziti”, bënë që Komuna e Prishtinës të vendosë semafor për këmbësorë dhe vetura.

Por, në hyrje të sheshit “Skënderbeu”, tollovitë që shkaktohen nga këmbësorët të cilët hyjnë në shesh janë të mëdha.