Metro

Unaza e Prishtinës nuk nis as këtë vit

 

Prishtina, tash e një kohë të gjatë, përballet me tollovi të shumta në komunikacion.

Përveç tollovive, pjesëtarët në komunikacion shpesh nuk respektojnë rregullat si dhe në shumë aksidente kanë munguar provat.