Metro

Punëtorët e Pallatit të Rinisë anulojnë protestën e paralajmëruar

Punëtorët e Pallatit të Rinisë anulojnë protestën e paralajmëruar
Foto: Koha
 

Punëtorët e Pallatit të Rinisë kanë anuluar protestën e paralajmëruar në ora 12:00, për shkak të mosmarrjes së pagave për tre muaj, raporton KTV.

Kryetari i sindikatës së punëtorëve të kësaj ndërmarrjeje, Enver Musiqi, ka thënë se anulimi i protestës ka ardhur pas një takimi të sotëm ndërmjet tyre, përfaqësuesve të komunës dhe të përmbaruesve.