Metro

Dyshime për uzurpim të një rrugice në “Arbëri”

Dyshime për uzurpim të një rrugice në “Arbëri”

Mbyllja e një rrugice në lagjen “Arbëria” të kryeqytetit mund t’ua ndërpresë mësimin nxënësve të kësaj lagjeje, pasi banorët ankohen se në mungesë të saj fëmijët duhet të përdorin një rrugë më të gjatë dhe më të rrezikshme. Ata dyshojnë se rrugica është uzurpuar nga një banor tjetër. Ata kërkojnë lirimin e saj, ndërsa Komuna thotë se është duke punuar për të sqaruar nëse bëhet fjalë për uzurpim, raporton 038 e KTV-së.

Banorët e lagjes “Arbëria” në Prishtinë po mendojnë që t’ua ndërpresin mësimin fëmijëve të tyre në shkollën “Mehmet Gjevori”.