Lokalet 2021

Kronikë zgjedhore \ Kilaj premton konkurs ndërkombëtar për rregullimin e Malishevës

 

Përkrahje për bizneset, fuqizim të pozitës së gruas e konkurse ndërkombëtare, janë disa nga premtimet që kanë dhënë kandidatët për kryetarë nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës. E në Vushtrri, Ferit Idrizi ka akuzuar partinë në pushtet atje për vandalizimin të pankartave të partisë së tij

Me premtime të njëjta sikurse të hënën e ka vazhduar fushatën e tij kandidati i PDK-së për Shtime, Naim Ismaili. Njëjtë si në ditën e parë të fushatës, ai ka premtuar përkrahje për bizneset lokale, teksa ka thënë se ato janë burimi kryesor i zbutjes së papunësisë.

“Sot patriotizëm në vendin tonë është që t'i mbështesim bizneset dhe bizneset të bëjnë punën e tyre të lirë, sepse ato po zbusin papunësinë, po i japin kuptim zhvillimit ekonomik dhe unë si kryetar i Komunës dhe si kandidat për kryetar për katër vjetët e ardhshëm do të jem një mbështetës i fuqishëm i bizneseve, sepse nga këto biznese, nga prodhimet e këtyre bizneseve, nga të ardhurat që po dalin nga këto biznese zhvillohen infrastruktura dhe mirëqenia e qytetarëve”, ka deklaruar ai.