Lokalet 2021

Kronika Zgjedhore/ LDK-ja i premton Mitrovicës shtëpi për të moshuarit

Foto: KTV
 

Fushatën për Gjilanin kandidati i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Lutfi Haziri, e ka vazhduar nëpërmjet bshkëbisedimeve me qytetarë.

Ai është takuar me banorët e Livoçit të Ulët dhe u ka premtuar atyre zhvillime në infrastrukturë.