Lokalet 2021

Kusari-Lila: Do të shihni një Gjakovë me shumë biçikleta dhe njerëz që ecin në këmbë

 

Kandidatja e Lëvizjes Vetëvendosje për kryetare të Gjakovës, Mimoza Kusari-Lila, ka thënë se Gjakova nën udhëheqjen e saj do të bëhet një qytet me mobilitet ndryshe.

Kusari-Lila ka thënë në “Java Sonte me Rronin” në KTV se gjatë mandatit të saj, Gjakova do të shndërrohet në një qytet me shumë biçikleta dhe njerëz që ecin në këmbë.