Lifestyle

A e rrit energjinë marrja e shtesave me vitaminë B12?

 

Të rriturit më në moshë dhe ata që nuk konsumojnë produkte të kafshëve, mund të jenë në rrezik nga vlerat e ulëta të vitaminës B12.

Por për njerëzit me qarkullim normal të gjakut s’ka ndonjë provë se duhet ta marrin gjithsesi atë, edhe nëse kanë vlera të ulëta, raporton TheWashingtonPost.