Lifestyle

Pija më e mirë antiinflamatore për të përmirësuar imunitetin

 

Një sistem i fortë imunitar dhe mbajtja e një peshe të shëndetshme janë aspekte thelbësore të mirëqenies së përgjithshme.

Lidhja e ndërlikuar midis imunitetit dhe humbjes së peshës shpesh përfshin faktorë të tillë si inflamacioni dhe stresi oksidues. Pijet antiinflamatore, të pasura me antioksidues, janë shfaqur si aleatë të fuqishëm në mbështetjen e imunitetit dhe kontrollit të peshës.