Lifestyle

Një gotë çaj në ditë mund ta mbajë larg diabetin

 

Hulumtimet sugjerojnë se çaji është i mirë për shëndetin dhe ulë gjasat për t’u prekur nga diabeti i tipit 2 për 28 për qind.

Ekspertët besojnë se çaji ka efekte të fuqishme antioksiduese të cilat ndikojnë në rregullimin e sheqerit në gjak, raporton Daily Mail.