Lifestyle

Si ndryshon zemra pas moshës 50-vjeçare te burrat dhe gratë

 

Të pesëdhjetat shpesh konsiderohen si dekada më e rëndësishme e jetës së një njeriu.

Megjithatë, kjo moshë shoqërohet edhe me një kambanë alarmi, për mirëqenien e organizmit dhe veçanërisht për shëndetin e zemrës.