Lifestyle

Tri ushqimet që nuk duhet ngrënë para gjumit

 

Çokollata e zezë është listuar si ushqimi numër një që nuk duhet ngrënë para gjumit.

Nutricistja Sophie Tortman ka thënë se çokollata e zezë përmban kafeine dhe sheqer - përbërës këta që e rrisin energjinë dhe e mbajnë aktiv trurin, ka raportuar Yahoo.