Lifestyle

Kandili i detit pa tru befason shkencëtarët

 

Një lloj i veçantë i kandilit të detit edhe pse nuk ka tru qendror, ka dalë se është organizëm që mund të mësojë shpejt dhe t’i ruajë informatat, sikurse njerëzit, ka zbuluar një hulumtim i ri.

Siç shkruan CNN, studimi ka konstatuar se kandilat e detit janë më të avancuar se sa është menduar më parë.