Lifestyle

Gratë ende bëjnë punë të shtëpisë më shumë se burrat

 

Pushteti në Britani pajtohet se burrat dhe gratë duhet të bëjnë njëjtë punë në shtëpi. Por prapë se prapë janë gratë ato që i kryejnë të gjitha këto punë.

Më shumë se tre të katërtat e të anketuarve në “British Social Attitudes Survey” thanë se punët e shtëpisë duhet të ndahen, raporton BBC.