Lifestyle

Lansimi i fundit i Apple mund të çojë në inovacion e izolim

 

Kur të dalë në tregun amerikan në fillim të vitit të ardhshëm, do të shitet për 3.500 dollarë, gjë që e bën të mundshme që të fillojë si një artikull luksi i papërballueshëm për shumicën e familjeve – veçanërisht sepse kufjet nuk do të zëvendësojnë nevojën për të blerë një iPhone të ri ose smartphone që funksionon në Android çdo disa vjet

Gazetarët janë një grup skeptik, kështu që ishte e pazakontë të dëgjoje kaq shumë prej tyre të tërboheshin për përvojën e tyre të parë me Big Thing tjetër të Apple: kufjet me çmim të lartë të quajtur Vision Pro, një pajisje e mbushur plotësisht me realitet virtual, si dhe realitet i shtuar që projekton imazhe digjitale në krye të cilësimeve të botës reale. Por pasi e përdora Vision Pro gjatë një demonstrimi gjysmë ore të orkestruar me përpikëri nga Apple, unë u bashkova me radhët e atyre që ishin të mahnitur nga e gjithë teknologjia mbresëlënëse që Apple ka paketuar në kufjet e ngjashme me syzet. Megjithatë, ai ekzaltim u shua nga një ndjenjë shqetësuese e të parit të sapokaluar nëpër një portë që përfundimisht do ta çojë shoqërinë në një rrugë tjetër të izolimit digjital.

Avantazhet e mundshme