Lifestyle

Dhimbja e kokës nga vapa, masat dhe kujdesi që duhet të tregoni

 

Dhimbja e kokës nga ekspozimi në diellin e fortë të muajve të verës është një problem që e vuajnë shumë njerëz.

Dhimbjet e kokës ndodhin zakonisht kur qëndrojmë për një kohë shumë të gjatë në diell.