Lifestyle

Pesë zakone që rrisin dhjamin e barkut

 

“The Nutrition Twins - Tammy Lakatos Shames” zbuluan se cilat zakone të mbrëmjes po prishin përpjekjet për të humbur peshë dhe rrisin dhjamin e barkut.

Nutricionistët kanë theksuar disa rituale që mund të bëni para gjumit, të cilat duhet të ndërpriten sa më shpejt të jetë e mundur – veçanërisht nëse nuk dëshironi të grumbullohet dhjami në bark, shkruan revista “Eat This, Not That”.