Lifestyle

Flini vonë apo zgjoheni herët, çfarë i ndan njerëzit në dy grupe?

Foto ilustrim
 

Dilema mes personave që flenë në orët e vona të natës dhe atyre që zgjohen herët nis pikërisht te çështjet e shëndetit. Kjo mënyrë e të jetuarit është aq e përhapur sa mund të ndahen njerëzit lehtësisht në dy grupe të mëdha.

Ata që flenë natën vonë kanë tendencën të zgjohen më vonë në mëngjes e ata që zgjohen herët flenë më herët në darkë.