Lifestyle

Një ndryshim të thjeshtë në kafenë e mëngjesit për përfitime shëndetësore

Kafe me proteina qumeshti - per shendet te mire
 

Vetëm pak qumësht do t’i jepnin kafesë suaj një shtytje “shëndetësore”, thonë shkencëtarët, raporton “The Sun”.

Kafeja e zezë është e mbushur me polifenole që parandalojnë dëmtimin e qelizave dhe të ndihmojnë të jetosh më gjatë.