Lifestyle

Ekspertët zbulojnë orën e saktë se kur duhet të flenë fëmijët

 

Ekspertët kanë zbuluar se kur duhet të jetë saktësisht koha e gjumit të fëmijës suaj në varësi të moshës së tyre.

Për të vegjlit, Angela Cain, terapiste e fëmijëve dhe adoleshentëve në “Zoe Clews & Associates”, sugjeroi se ata kanë nevojë për 11 deri në 14 orë gjumë, duke përfshirë dremitje gjatë ditës, ndërsa fëmijët tre deri në pesë vjeç kërkojnë 10 deri në 13 orë gjumë të mirë të natës, shkroi DailyMail.