Lifestyle

Teknika ushtarake e gjumit, si të flini për 2 minuta

ushtria, gjumi, teknika, si te flesh, kosova, serbia, fjetja e mire, shendeti, ushqimi, amerika, shba
 

Një teknikë e “gjumit ushtarak” është bërë shumë e njohur në mediat online. Sipas kësaj teknike, njerëzit mund të flenë në afat rekord: brenda dy minutave.

Por, pse quhet kështu? Gjumi shpeshherë përshkruhet si funksion thelbësor, duke i lejuar trupit dhe mendjes të rimbushet.