Lifestyle

Shkencëtarët në SHBA po e zhvillojnë një vaksinë premtuese për kancerin në tru

Kancer - Glioblastoma
 

Një vaksinë shumë premtuese që vret – dhe parandalon – kancerin në tru, është duke u zhvilluar nga shkencëtarët në SHBA, raporton “The Sun”.

Vaksina e re, ofron shpresë për personat që preken nga sëmundja vrasëse.