Lifestyle

Dafina, një bimë mrekullibërëse

 

Dafina është një nga bimët më të hershme që mbarë njerëzimi ka njohur. Në kohët e lashta, dafina ka qenë simbol i lavdisë, paqes dhe sigurisë.

Veçse një erz që përdoret për ndryshimin e shijes së ushqimeve, dafina ka disa veti kuruese të rëndësishme për shëndetin e njeriut.