Lifestyle

Pesë shenjat që tregojnë se po kaloni shumë kohë në telefon

 

Meqenëse pajisjet elektronike janë bërë shtyllat kryesore në jetën tonë të përditshme, veçanërisht në punë, lodhja e syve është diçka me të cilën po përballen gjithnjë e më shumë njerëz.

Në ditët e sotme teknologjia shpesh zë pjesën më të madhe të ditës, sytë tanë janë të fiksuar në ekranet përpara nesh. Por me një përdorim të tillë rutinë, sytë dhe trupi mund të fillojnë të ndjejnë efektet negative.