Lifestyle

Pesë mitet rreth kancerit të mushkërive që nuk duhet t’u besoni më

 

Nëntori shënon muajin e vetëdijesimit të kancerit të mushkërive – një sëmundje për të cilën shumica prej nesh mendojmë se i dimë shkaqet kryesore dhe simptomat e saj.

Megjithatë, ende ka keqkuptime rreth kancerit të mushkërive – jo domosdoshmërisht është thjesht një rast i të qenit sëmundje “e duhanpirësit”.