Lifestyle

Video-lojërat të mira për trurin e fëmijëve, thotë studimi

 

Një studim i ri shkencor sugjeron se fëmijët që luajnë shpesh video-lojëra ia kalonin atyre që nuk ishin lojtarë në detyrat që përfshijnë kontrollin e impulsit dhe kujtesën.

Rezulton se luajtja e video-lojërave mund të jetë e mirë për trurin.