Lifestyle

Pse disa njerëz nuk durojnë dot zhurmat e të ngrënit – sëmundja që shkakton zemërim

Foto ilustrim
 

Për disa persona zhurma e të ngrënit është e lehtë për tu injoruar. Megjithatë, shumë njerëz acarohen dhe bezdisen prej këtyre tingujve.

Një reagim i tillë njihet si misofonia dhe ka të bëjë me një reagim të tepruar emocional ndaj një zhurme ose tingulli të caktuar.