Lifestyle

Dy mënyra për ta larguar lodhjen e tepërt nga fytyra

 

Ditët kur ndiheni të lodhur dhe të stresuar, padyshim që nuk janë të këndshme për mendjen, por jo vetëm.

Lëkura e fytyrës është sinjali i parë që tregon gjithçka.